La presumpta acusada d’insultar Fátima Taleb denuncia la regidora per calúmnia

La jove que presumptament va insultar amb comentaris racistes la regidora de l'Ajuntament de Badalona Fátima Taleb, el passat 30 de gener, ha denunciat la membre del govern municipal per calúmnies contra la seva persona.

La regidora musulmana de Badalona: “M’escupen i insulten per ser estrangera”

En unes declaracions a RAC1, la noia, Yurena, ha assegurat que mai es va adreçar a Taleb com a “mora de merda” i ha afirmat que no es considera racista. D'altra banda, ha insistit que en cap moment va fer comentaris de caràcter racista i ha reconegut que va increpar i insultar la regidora per una discussió de trànsit, ja que Taleb estava obstaculitzant la seva maniobra d’aparcament.


Yurena ha lamentat ser el “cap de turc” d’una operació en clau política i ha volgut afegir que no té “cap filiació política”, tot i que ha reconegut que va votar Guanyem Badalona, el partit que representa la regidora musulmana, ja que no volia que Xavier García Albiol “estigués al govern”.

Taleb, membre de Guanyem Badalona, va presentar una denúncia al·legant que havia estat objecte d’actes de “racisme i islamofòbia” i trencant així el silenci que havia mantingut durant l’últim any i mig, des que va ocupar el càrrec de regidora de Participació i Convivència. Taleb va explicar que una jove acompanyada de familiars i d’altres vianants la van increpar i insultar per ser diferent i ser musulmana.

40| ANY: 2017 | DIARI: El País | ENLLAÇ: http://ccaa.elpais.com/ccaa/2017/01/30/catalunya/1485778095_103921.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada