Set refugiats de Síria segresten, torturen i violen una dona a Suècia

Acaba de sortir a la llum un brutal cas de violació a Suècia. La protagonista és una noia de qui es desconeix l'edat, que va ser penetrada per via vaginal, anal i oral per set refugiats sirians. Els fets van succeir en el soterrani d'una Cafeteria de Helsingborg, que els violadors regentaven després d'haver estat ajudats per voluntaris per obrir el negoci. Allí, van lligar a la noia amb cadenes a una canonada, després d'haver-la segrestat en ple carrer i obligar-la a pujar a un cotxe, amenaçant-la amb una pistola.


Segons ha informat el diari suec Fria Tider, quan la policia sueca va assaltar la cafeteria per un presumpte tràfic de drogues, va descobrir a la dona sueca segrestada i encadenada després d'haver estat usada com a esclava sexual. La víctima havia estat violada en repetides ocasions i torturada per almenys set refugiats. Les autoritats van confirmar en l'acusació que quan els quatre homes que la van segrestar van arribar amb la víctima a la cafeteria, tres homes més estaven esperant-la i van començar a violar a la dona indefensa. La van tombar en un sofà, la van despullar i van abusar d'ella via oral, vaginal i anal. La víctima va assegurar que havia estat violada per dos homes al mateix temps en, com a mínim, una ocasió.

La cadena de notícies sueca Avpixlat, informa que dos dels implicats, identificats com Khaled Azez Hegrs, de 28 anys, i Tareq Bakkar, de 23, han estat condemnats a quatre anys de presó cadascun, i hauran de pagar una indemnització de 264.000 euros, però cap dels dos ha estat declarat culpable de segrest o tortura. Les autoritats han acordat deportar als dos refugiats, tot i que ​​tenen l'oportunitat d'apel·lar la condemna. Sorprenentment el tribunal encara no ha aconseguit condemnar als altres cinc homes que van participar en les violacions.

31 | ANY: 2017 | DIARI: Catalunya Diari | ENLLAÇ: http://catalunyadiari.cat/noticia/17014/set-refugiats-de-siria-segresten-torturen-i-violen-una-dona-a-suecia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada