Es war „Hinweis 96“, der zum mutmaßlichen Vergewaltiger führte

Nou "refugiat" sirià detingut per violació.

Segons informa avui el diari alemany Die Welt, que es fes pública la detenció d'un refugiat afganès de 17 anys per la violació i assassinat d'una estudiant de medicina de 19 anys a Friburg de Brisgòvia, provocant el pànic a la població femenina de molts llocs d'Alemanya, avui s'ha fet públic que la policia de Bochum ha detingut un refugiat iraquià de 31 anys per la violació de dues estudiants xineses de la universitat de Bochum.

El ...refugiat iraquià va violar el dia 6 d'Agost una estudiant xinesa de 21 anys després que aquesta baixès de l'estació de metro de Hustat, a la línia de metro 35 de Bochum. La noia tornava a la residència d'estudiants quan el refugiat la va agafar, i la va violar. La víctima va patir talls al coll i al cap


El mateix refugiat iraquià va tornar a violar una noia de 27 anys també estudiant i també d'orígen xinès el dia 18 de Novembre. L'iraquià va forçar la noia xinesa en un racó de bosc fins a violar-la.
El refugiat iraquià de 31 anys havia entrat a Alemanya el Desembre de 2015 amb la seva dona i els fills. LEs dues víctimes van sobreviure l'agressió però el fiscal encarregat del cas afirma que hi ha indicis que l'agressor pretenia matar les dues víctimes.

29 | ANY: 2017 | FONT: facebook | ENLLAÇ: https://www.welt.de/vermischtes/article160051411/Es-war-Hinweis-96-der-zum-mutmasslichen-Vergewaltiger-fuehrte.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada